STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

De ce să aveți încredere în noi

STEP IT Academy este lider în domeniul educației IT din 1999. Suntem cea mai mare companie internațională cu sute de mii de absolvenți din întreaga lume. Ne specializăm pe educația profesională în domeniul IT pentru adulți și copii.

La lecții punem accentul pe practică. Programul este coordonat cu industria IT și este actualizat în mod constant, așa că suntem siguri, că oferim cele mai actuale și solicitate cunoștințe, care le vor permite absolvenților noștri să devină parte a celor mai bune companii IT din lume.

Care este secretul succesului

Suntem adesea întrebați cum am reușit să devenim lider pe piață în țări atât de diferite: Brazilia, Mexic, America, Cambodgia, Georgia, România, Bulgaria, Elveția, Ucraina, Moldova.

Nu este nici un secret. Știm cu siguranță de ce este nevoie pe piața muncii. Suntem încrezuți, că educația în domeniul IT de înaltă calitate se bazează pe 3 piloni: lectori profesioniști, un program modern și actual, și programul de studii bine gândit.

Studii IT superioare

IT STEP University - este prima instituție de învățământ superior IT licențiată din Ucraina. În cadrul universității se studiază domeniile: programare, design grafic, rețele și securitate cibernetică.

Punem accentul pe practică. Din primele săptămâni de studi, studenții lucrează deja la proiecte reale, iar la susținerea proiectului final, invităm parteneri din industria IT.

Începând din anul 2, în cadrul programului „Dual Education”, studenții pot studia și practica simultan în companii IT internaționale de top: Epam, Eleks, Softserve, Nix Solutions, Sigma. Cei mai buni dintre ei vor avea oportunitatea de a fi angajați în unele din aceste companii.

4

universități în Ucraina

95К

studenți își fac studiile la noi

Educația școlară

IT STEP School în Ucraina - aceasta este școala viitorului. În școlile noastre, ne concentrăm pe integrarea tehnologiilor IT în procesul educațional și pe studierea aprofundată a limbilor străine. Subiectele tradiționale sunt combinate cu cursuri de web design, programare, dezvoltarea abilităților generale și de bussines. Cursurile se petrec în săli de clasă confortabile, computerizate, studiouri video și laboratoare.

Procesul de învățare este structurat astfel încât să consolideze noile cunoștințe și să se pregătească pentru examene la școală, fără ore suplimentare. Ne asigurăm că copilul are timp liber pentru hobby-uri și comunicare cu părinții.

O abordare individuală a procesului de studii, profesorii profesioniști, care iubesc copiii și sunt gata să le susțină ideile, fac procesul de studii să fie cât mai eficient posibil.

4

școli în orașe din Ucraina

95К

elevi își fac studiile la noi

Școală Online

Unicorn World Virtual School în Ucraina - este o școală la distanță, care a fost dezvoltată de specialiștii STEP IT Academy.

Principala diferență dintre Unicorn School și multe alte școli online este abordarea sa inovatoare și gamificarea. Implicăm copiii în procesul de studii prin intermediul unui joc. Orice lecție are loc sub forma unui joc pe computer cu personaje și sarcini interesante. În loc de test - un quest, iar în loc de note, noi superputeri pentru personajul jocului. Care copil refuză să se joace?

După cum arată rezultatele elevilor de la Școala Unicorn, în acest format „de joc”, copiii învață materialul mult mai repede și mai ușor.

21

Statisticile școlii Unicorn

95К

Statisticile școlii Unicorn

Realizările noastre

Studenții noștri ocupă primele locuri la competițiile și campionatele internaționale IT

Studenții noștri au câștigat cel mai prestigios campionat internațional IT - Microsoft Imagine Cup (Sydney, Australia), la care au participat aproximativ 400 000 de oameni din 106 țări. Aceștia au ocupat primele locuri în competiția de la Autodesk (nominalizare „Junior Master”), la olimpiadele Cisco V și VI .

Organizarea campionatului internațional IT „Golden Byte”

În 2017 IT Step IT Academy a organizat campionatul internațional de IT „Golden Byte” cu un fond de premii de 3 000 000 UAH. Principalele obiective ale campionatului sunt de a încuraja tinerii profesioniști să dezvolte inovații și idei de afaceri, să dezvăluie potențialul Ucrainei în domeniul IT pe arena internațională.

Filiala noastră din Cambodgia a primit un premiu în domeniul dezvoltării educației IT

STEP IT Academy Cambodgia a primit un prestigios premiu internațional în cadrul EQUALS in TECH Award 2020 pentru organizarea și dezvoltarea cu succes a primului club de programare pentru femei din Cambodgia.

Junior STEP IT Academy a intrat în primele cinci cele mai bune proiecte conform ONU

Programul Junior STEP IT Academy a fost inclus în primele cinci cele mai bune proiecte de dezvoltare umană din lume conform UNESCO și ITU (Uniunea Internațională de Telecomunicații de la Națiunile Unite).

Partenerii noștri

Filialele STEP IT Academy sunt centre de instruire autorizate ale companiilor Microsoft, Cisco și Autodesk, lideri în industria IT. Cursul este predat de lectori cerificați. Studenții pe parcursul studiilor pot obține certificări Microsoft, Cisco, Adobe și Autodesk.

Istorii de succes ale absolvenților

student avatar
Constantin Zghirovskii
Snap Inc.

Studiile la STEP IT Academy diferă prin faptul că nu există discipline inutile care vă distrag atenția. Te poți concentra pe ceea ce te interesează cu adevărat.

Mai multe detalii
student avatar
Pavel Cherneavskyi
Middle Developer в Luxoft

Te ridici, te adaptezi și reușești să supraviețuiești

Mai multe detalii
student avatar
Vladislav Korenkov
Chama The App, Amsterdam

Programarea nu este doar o profesie, este un stil și un mod de viață.

Mai multe detalii
student avatar
Anton Purin
Technical Lead в Twilio Inc.

Întotdeauna mi-a plăcut programarea, dar STEP mi-a permis să văd imaginea de ansamblu și mi-a oferit un set de abilități necesare în toate domeniile majore.

Mai multe detalii
student avatar
Alexandr Vinokurov
Head of UI/UX Department în Powercode

Datorită Academiei, am putut să mă testez în diferite domenii ale IT și să aleg ceea ce mi-a devenit mai apropiat, și anume Designul.

Mai multe detalii
student avatar
Dmitry Buravchenko
FootPrint Games inc.

Am fost văzut de HR la susținerea diplomei mele în STEP IT Academy și mi s-a oferit imediat un loc de muncă.

Mai multe detalii
student avatar
Serghei Zorya
Right Business

În prezent am o viziune largă: ca fost șef al departamentului de programare al filialei Dnipro, ca persoană care a lucrat ca programator și ca angajator existent. Această viziune indică faptul că Academia se îndreaptă în direcția corectă: instruirea este organizată corespunzător, recrutarea și formarea personalului se face corect.

Mai multe detalii
student avatar
Iatsenko Evgheny
PINGUIN STUDIO

Trebuie să înțelegeți că la început nu este ușor. Mi-a fost greu, dar în această perioadă suntem ajutați de profesori și colegi care m-au motivat să nu renunț și să merg mai departe.

Mai multe detalii
student avatar
Dmitriy Starodub
„K-3 Soft”

STEP IT Academy a fost punctul de plecare și o realizare clară că mă îndreptam în direcția corectă. Datorită Academiei, am acumulat cunoștințe bune în programare și elementele de bază ale designului programelor, ceea ce mi-a permis să-mi aleg propria tehnologie de dezvoltare în viitor.

Mai multe detalii
student avatar
Babaev Andriy
TRIADA Corporation

Academia a oferit o bază bună pentru programul Cisco. Cunoștințele pe care ni le-a oferit mi-au fost foarte utile. Pot vorbi lejer într-un limbaj tehnic cu organizații străine terțe în contextul implementării proiectelor.

Mai multe detalii
student avatar
Ekaterina Filenko
Adobe Inc.

Am reușit să-mi schimb profesia într-una mai interesantă și mai bine plătită.

Mai multe detalii
student avatar
Alexey Gerasymov
Provectus Life

Academia mi-a oferit o perspectivă asupra dezvoltării software moderne. A oferit o înțelegere largă a programării în general. După aceea, nu a contat pentru mine în ce limbaj de programare să codific. Desigur, o înțelegere profundă a conceptului de limbaj C++.

Mai multe detalii
student avatar
Yevhen Pavliuk
Wix.com

Academia a oferit cunoștințele de bază necesare în diverse domenii. Acesta a fost un început bun pentru a începe să îndeplinești comenzile reale și să faci studii de sine stătător.

Mai multe detalii
student avatar
Vladimir Lunov
EDETEK

Am început să învăț programarea citind cartea „C++ în 21 de zile” și mi-am dat seama că teoria într-o singură limbă nu este suficientă, este nevoie de practică. La Academie, am putut să-mi structurez cunoștințele de C++, am învățat aici zeci de tehnologii și am putut aplica imediat cunoștințele dobândite pe proiecte.

Mai multe detalii
student avatar
Grebennik Alexey
Shiftreset

Studiile la Academie au fost un punct de cotitură în viața mea. Aici am acumulat cunoștințe și am întâlnit viitorii parteneri cu care am construit o afacere de succes.

Mai multe detalii
student avatar
Alexander Mamwrossenko
Dell s.r.o., Viena, Slovacia

Cunoștințele dobândite la Academie m-au ajutat să promovez examenele de certificare tehnică Computing Technology Association din SUA, Computing Technology Industry Association și să promovez la un interviu la Dell.

Mai multe detalii
student avatar
Igor Bashnyak
Global Logic

Am învățat C++ de la zero și astăzi îmi câștig existența profesionistă făcând asta. Tot ce am învățat despre C++ în Step a fost nou, util și important pentru mine.

Mai multe detalii
student avatar
Bezverhniy Roman
Ciklum

De mic mi-am dorit să creez jocuri și mereu m-a interesat cum funcționează un computer. Când am venit la Academie, am avut de ales - să devin administrator sau dezvoltator, dar după primul semestru am ales direcția „Dezvoltare software”.

Mai multe detalii
student avatar
Alexander Loshkarev
Intact Software

Educația la Academie mi-a permis să dobândesc o profesie competitivă, care este foarte apreciată pe piața mondială.

Mai multe detalii
student avatar
Daniil Borshansky
Intellias

Studiul la STEP mi-a depășit toate așteptările în prezentarea materialului, în abordarea învățării și stabilirea obiectivelor. Nu mă așteptam că vom avea atât de mult antrenament și că va fi atât de interesant.

Mai multe detalii
student avatar
Timofey Lavrenyuk
KeepSolid

În comparație cu alte instituții de învățământ, Academia are cel mai relevant program de formare, profesori cu experiență bogată. În timpul studiilor m-am convins că formarea este la un nivel înalt. Aici cunoștințele de bază sunt foarte importante.

Mai multe detalii
student avatar
Iana Kushchenko
Bento Box Entertainment, Los Angeles

Când am intrat la Universitate din California, durata de studii a fost redusă cu un an și jumătate, pentru că deja studiasem multe materii la Step IT Academy.

Mai multe detalii
student avatar
Igor Onkin
Frag Lab Studio, Kiev

Am ocazia să fiu liber și să fac ceea ce îmi place. Și totul pentru că într-o zi am îndrăznit să merg la STEP IT Academy.

Mai multe detalii
student avatar
Vladislav Shirobokov
Huuuge Games

Cu sprijinul profesorilor și al directorului filialei, am devenit finalist al competiției ImagineCup 2011 de la Microsoft, care a avut loc la New York, în nominalizarea „DIGITAL MEDIA”.

Mai multe detalii
student avatar
Dmytro Gorodnițkiy
Nord Security

Pe lângă faptul că primești o educație adecvată și abilități tehnice, STEP a jucat un rol imens în formarea valorilor și dezvoltarea comunicării.

Mai multe detalii
student avatar
Alexey Thvetnov
IBM, München

Cred că rolul Academiei a fost cheie, pentru că mi-am completat studiile superioare (inginer de telecomunicații, diploma de specialitate) cu cunoștințele lipsă în domeniul rețelelor de calculatoare și administrarea OS Linux, ceea ce mi-a predeterminat toate activitățile profesionale ulterioare.

Mai multe detalii
student avatar
Anatoly Kaverin
Amazon AWS, Vancouver

Studiul la STEP IT Academy a jucat un rol cheie în cariera mea. Mi-am găsit chemarea și mă trezesc în fiecare zi cu plăcere realizând că astăzi voi face față unei probleme grele și cu siguranță voi găsi o soluție pentru a o rezolva.

Mai multe detalii
student avatar
Taylor Krut
Facebook, Seattle

STEP IT Academy ajută , oferind o oportunitate de a încerca ceva nou, de a obține cunoștințele necesare și, în același timp, formarea poate fi combinată cu o altă educație sau loc de muncă.

Mai multe detalii
student avatar
Eduard Khudaiberdin
Amazon.com

STEP m-a învățat elementele de bază ale administrării și proiectării sistemului, ceea ce mi-a fost util de mai multe ori mai târziu. Am cunoscut oameni interesanți și am învățat multe. Nici nu știu ce m-aș face acum dacă nu aș fi plecat să studiez la STEP cu mulți ani în urmă.

Mai multe detalii