STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Design și caracteristici ale logo-ului

Înregistrați-vă pentru un eveniment

Telefonul trebuie să fie în format
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunteți interesat de design, dar nu știți cum să transformați acest hobby într-o profesie profitabilă? Atunci acum este momentul să înveți!

Pe 19 aprilie, la ora 18: 00, Vă invităm la o lecție deschisă gratuită despre design grafic, unde veți afla mai multe secrete și sfaturi pentru designerii începători de la un specialist profesionist!

 

În zilele noastre, un designer competent este foarte căutat, iar designul grafic este un domeniu la care mulți oameni visează. Credeți că este suficient să aveți doar abilități creative pentru a deveni designer?
Dacă doriți să aflați mai multe despre abilitățile cheie pe care ar trebui să le aibă un designer, despre instrumentele importante pe care le are, despre tendințele actuale în designul grafic, despre ce este nevoie pentru a deveni un designer căutat, aflați despre acestea și multe altele la evenimentul "Design și caracteristici ale logo-ului".

 

În programul evenimentului:

  • Cine sunt designerii și de ce este atât de cool să fii designer?
  • Avantajele și dezavantajele de a fi un designer
  • 7 domenii principale de activitate la care pot avea acces designerii
  • Importanța unui logo în design
  • Основные функции логотипа
  • Criterii pentru eficiența logo-ului
  • Etapele designului de logo
  • De ce ar trebui un designer să realizeze portofoliu personal?
  • Prezentarea specialității Design grafic

 

19 Aprilie, orele 18:00
Str. Alexandru cel Bun 1A, etajul 4. Accesați link-ul pentru a ne găsi mai ușor
Evenimentul va fi în limba rusă
Pentru a vă înregistra, completați formularul mai jos

 

Vă așteptăm!

Înregistrați-vă pentru un eveniment

Telefonul trebuie să fie în format
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ