STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Alexander Loshkarev

Intact Software: Senior Software Developer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Senior Software Developer в Intact Software

De ce ați ales specialitatea de Elaborare Software?

A deveni programator a fost un vis încă din copilărie. Există o părere puternică că programarea web este mai promițătoare decât restul. Întotdeauna mi-a plăcut nu numai codificarea, ci și participarea la dezvoltarea interfețelor de utilizator.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Educația la Academie mi-a permis să dobândesc o profesie competitivă, care este foarte apreciată pe piața mondială. Acum locuiesc și lucrez în Irlanda, în orașul Dundalk.

Când am intrat la Academie, nu mă așteptam să văd o școală cu un nou format de educație în spațiul post-sovietic. Totul a fost nou pentru mine! Pe parcursul studiilor, toate dificultățile imaginare au fost reduse la minimum, abordările și înțelegerea tehnologiilor utilizate au fost mult simplificate, cunoștințe clar structurate, ordinea apariției tehnologiilor pe piață. S-au extins semnificativ cunoștințele de bază în specialitate.