STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Alexandr Vinokurov

Head of UI/UX Department în Powercode: Designer

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

Head of UI/UX Department Powercode - este o companie IT de outsourcing cu un ciclu complet de dezvoltare mobilă și web, cu birouri în Ukraina, Germania, SUA și Singapore. În echipa mea sunt 4 designeri.

Ce sarcini îndepliniți?

Sarcinile mele includ managementul echipei de proiectare, distribuția sarcinilor de lucru între designeri, precum și sarcini legate direct de UX și UI în proiecte mari.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Datorită Academiei, am putut să mă testez în diferite domenii ale IT și să aleg ceea ce mi-a devenit mai apropiat, și anume Designul. Vreau să-mi exprim profunda recunoștință tuturor cadrelor didactice care au contribuit la formarea mea luminoasă, interesantă și de neuitat.

La ce proiecte ai participat?

Anul trecut, împreună cu un partener, am organizat o echipă de dezvoltare mobilă și web la distanță: https://99francs.agency/

Conform rezultatelor anului 2019, am primit o serie de premii și ne aflăm în primele 3 echipe mici de outsourcing din Ukraina.

 http://bit.ly/2tcBcxq

 https://www.linkedin.com/in/vinokurov90/

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Proiectul la care particip în prezent este un proiect pentru o mare companie de tipografie. Această fabrică angajează sute de salariați pentru a onora comenzile de la Apple, Samsung, Sony și alte companii importante. Sarcina mea este să dezvolt un design UI pentru un sistem care ar trebui să aducă automatizarea la 19 roluri ale specialiștilor din această companie.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Citiți mai multă literatură profesională, asigurați-vă limba engleza la un nivel înalt și citiți articolele experților străini.

Să nu vă fie frică să participați la diverse turnee specializate, să adăugați în rețelele de socializare prieteni care sunt deja dezvoltatori de succes, designeri din orașul tău, țara ta și să cereți feedbackul lor cu privire la proiectele tale, să pună întrebări.

Participați la diferite întâlniri IT, dobândind noi abilități și noi cunoștințe.