STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Alexey Gerasymov

Provectus Life: Technical Team Lead/Solution Architect

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Technical Team Lead/Solution Architect în Provectus Life

Acum lucrez în compania de outsourcing Provectus în calitate de Sef de echipă tehnică/Arhitect de soluții. Compania dezvoltă soluții pentru securitatea și transferul eficient de date de la Mainframe IBM la serviciile Cloud. În acest moment lucrez în echipă cu startup-ul britanic eD3P.

Ce sarcini îndepliniți?

Sarcinile mele includ:

- managementul unei echipe distribuite de 13 persoane;

- dezvoltarea și implementarea metodologiilor de dezvoltare flexibile;

- dezvoltarea arhitecturii platformei. Redactarea unei descrieri arhitecturale conform standardului IEEE;

- intocmirea si implementarea unui plan (foaia de parcurs) pe termen scurt si mediu pentru dezvoltarea si dezvoltarea unei echipe/proiect;

- participarea la planificarea strategica a companiei;

- compilarea și realizarea demo-urilor pentru potențiali clienți.

La ce proiecte ai participat?

Informație detaliată:

https://www.linkedin.com/in/alexey-gerasymov-52010b59/

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Important. A oferit o perspectivă asupra dezvoltării software moderne. A oferit o înțelegere largă a programării în general. După aceea, nu a contat pentru mine în ce limbaj de programare să codific. Desigur, o înțelegere profundă a conceptului de limbaj C++.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Probabil actual. Dezvoltăm un produs destul de unic bazat pe o implementare auto-scrisă a protocolului intern (Fibre channel / Ficon) al infrastructurii IBM. Suntem implicați în conexiunea de la distanță la mainframe și alte părți ale infrastructurii, migrarea datelor și transferul securizat criptat către serviciile Cloud. Nimeni în lume nu este implicat în acest tip de dezvoltare. Produsul este un server cu card PCIe, interfață web. În consecință, un teanc foarte mare de tehnologii utilizate.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Cel mai important lucru este să înțelegi că nu te poți opri din auto-învățare și auto-dezvoltare. În industria noastră, dacă te oprești, ești deja în urmă. Citiți mult, urmăriți o mulțime de videoclipuri educaționale, înscrieți-vă la cursuri pe platformele de învățare online (Coursera, Udacity, Udemy și altele).

Oamenii care știu să rezolve problemele moderne și provocările de afaceri și care dau rezultate vor fi mereu solicitați.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate