STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Dmitry Buravchenko

FootPrint Games inc.: Level designer, 3D artist, Animator

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

Activez în calitate de designer de nivel, artist 3D, Level designer, 3D artist, Animator în compania FootPrint Games inc., care este implicată în dezvoltarea Jocurilor.

Am fost văzut de HR la susținerea diplomei mele în STEP IT Academy și mi s-a oferit imediat un loc de muncă. O săptămână și jumătate mai târziu, m-am angajat într-o companie în care sunt implicat în două proiecte mari pentru următorii 4 ani.

Ce sarcini îndepliniți?

Elaborez designul locațiilor, 3D grafică, interfață.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Aici am dobândit abilități în diferite domenii, ce m-au ajutat să găsesc un job și să realizez diferite sarcini.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Sunt două jocuri în care sunt implicat și în prezent. Unul cu grafică 2D, al doilea - 3D. Ambele sunt complexe și cu multe niveluri. Lansarea este planificată pentru 2020.

Există câteva imagini aici: https://www.artstation.com/daff

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Pe lângă Academie, navigați prin diverse resurse de pe Internet, de unde veți obține mult mai multe informații. Este important și util să urmăriți cât mai multe ghiduri bune pe YouTube, cum? cine și ce și cum face?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate