STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Grebennik Alexey

Shiftreset: Fondatorul companiei

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

Sunt Fondatorul  companiei Shiftreset

Pe parcursul studiilor la Academie, grupul nostru a organizat propriul nostru WEB-studio, care funcționează cu succes pe piață până în prezent. Suntem angajați în dezvoltarea și promovarea proiectelor de comerț electronic.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Studiile la Academie au fost un punct de cotitură în viața mea. Aici am acumulat cunoștințe și am întâlnit viitorii parteneri cu care am construit o afacere de succes.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Este un proiect la care am lucrat timp de 2 ani și l-am vândut partenerului meu - OkayCMS - un motor pentru magazine online. Proiectul a primit investiții și dezvoltare ulterioară - https://okay-cms.com/

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Dacă alegeți direcția de WEB-design, atunci v-aș sfătui să lucrați într-o specializare restrânsă. De exemplu, magazine online pentru segmentul corporativ, dezvoltare de interfețe sau dezvoltare Web site. Formați un portret fix al clientului dvs.