STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Iana Kushchenko

Bento Box Entertainment, Los Angeles: Animator

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

Animator la Bento Box Entertainment, Los Angeles:

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Când am intrat la Universitate din California, durata de studii a fost redusă cu un an și jumătate, pentru că deja studiasem multe materii la Step IT Academy.

La Academie, primești nu numai cunoștințe teoretice, ci și le aplici în mod constant în practică. Pentru mine, acest factor a fost determinant în admitere și mă bucur că intuiția mea nu m-a dezamăgit.

Portofoliul meu, pe care l-am creat în timp ce studiam la Academie, m-a ajutat să-mi găsesc un loc de muncă. Consider acest lucru un avantaj uriaș și un indicator că Academia oferă un nivel ridicat de educație.