STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Pavel Cherneavskyi

Middle Developer в Luxoft: Software Engineer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?
Middle Developer в Luxoft

Ce sarcini îndepliniți?

Implementarea feature-lor noi, menținerea funcționalității, remedierea erorilor.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?
Chiar primul: Este ca un botez de foc - sau mori, eșuezi și te dezamăgești, sau te ridici, te adaptezi și reușești să supraviețuiești. Am supraviețuit  - peste un an am devenit Middle.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT ACADEMY?

1. Nu-ți pierde timpul în zadar,  în cazul în care nu există simpatie și predispoziție pentru programare. Această profesie nu poate fi învățată pe de rost .

2. Înainte de a te înscrie, asigură-te că vei avea cel puțin 14 ore pe săptămână pentru studii (aproximativ 2 ore pe zi). Nu este exagerat. Altfel nu va merge. Chiar dacă ești capabil.

3. Cea mai mare parte a informației vei obține prin studierea de sine stătătoare și practică la domiciliu, aproximativ 75%. STEP nu oferă toate cunoștințele -

4. STEP te direcționează și-ți oferă un minimum necesar pentru a cunoaște unde să cauți. Să nu crezi că este suficient numai să intri la studii.

5. În cazul în care ai peste 30 de ani – nu este un motiv de a renunța. Când am fost angajat pentru un stagiu la primul proiect, aveam deja 34 de ani.

6. Studiați suplimentar manualele despre programare. Code (Charles Petzold) – must have -  este primul manual cu care trebuie să începi.

7. Străduiește-te să înțelegi fiecare disciplină. Aceste cunoștințe îți vor fi utile mai târziu. Din experiența mea - fiecare disciplină studiată la academia mi-a fost de folos.

8. Inițial antrenează principala abilitate a unui programator - de a înțelege esența și de a rezolva sarcina de sine stătător. Chiar și în cazul când nimic nu îți este clar, deoarece în viitor vei activa de sine stătător și nu vei avea pe cine să întrebi.

9. Dacă profesorul tău nu are experiență de programator, asta nu înseamnă că este un profesor rău. Dacă o persoană are o experiență îndelungată de programator, asta nu înseamnă că este un profesor bun.

10. În cazul în care ai oportunitatea de a finaliza studiile la Academie – nu rata studiile. Cunoștințele acumulate te vor face un specialist bun. Eu nu am avut o astfel de posibilitate, de aceea mai târziu am regretat ​​.

La ce proiecte ai participat?

1. BMW - Domen connectivity:  recepționarea și transmiterea tuturor datelor posibile.

2. Panasonic (Skoda, Volkswagen) - Domen Media Browser: dezvoltarea logicii browserului pentru diverse dispozitive de stocare de date.

3. Mercedes. Domen de navigare: Prelucrarea datelor pe un anumit traseu.
 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate