STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Taylor Krut

Facebook, Seattle: Product Designer

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

În prezent lucrez pentru Facebook în calitate de Product Designer, Seattle. Tocmai m-am mutat la această companie (ianuarie 2020), înainte de asta am lucrat la Kindle, Amazon.

Ce sarcini îndepliniți?

În calitate de Product Designer, sunt implicat în toate aspectele creării de produse, de la generarea de idei pentru următoarele inovații ale companiei, până la susținerea lansărilor de produse. În funcția mea, îmi folosesc abilitățile și cunoștințele în domeniul designului de produse, designului experienței utilizatorului, arhitecturii informațiilor, prototipului, testării produselor cu utilizatorii și designului vizual.

La ce proiecte ai participat?

Am lucrat la Amazon timp de patru ani și jumătate. În acest timp, am lucrat la Kindle Newsstand (pagini de produse îmbunătățite pentru reviste), Subscribe with Amazon (reproiectat paginile de abonament și reproiectat experiența vânzătorului pentru publicarea produselor lor pe Amazon), Kindle Education (dezvoltat UI / UX design pentru cursurile online de Economie) și Biologie, și conceput pentru a cumpăra cărți electronice în vrac pe Amazon și a le distribui studenților.) În ultimul an la Amazon, am lucrat la o experiență de citire electronică, aceste proiecte sunt încă sub acord de confidențialitate. Am devenit, de asemenea, un expert în design pentru persoane cu dezabilități și am particip la conferințe IT și predau clasa de accesibilitate UX la Amazon.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Amazon a fost cât de ușor a fost să preiau un nou proiect și să încerc ceva nou. În 2019, am proiectat o configurație Amazon pentru festivalul de muzică Coachella. Acesta a fost un proiect secundar grozav pentru mine, deoarece îmi place să ilustrez în timpul liber. După ce proiectarea a fost finalizată, compania mi-a cumpărat două bilete VIP la festival și a plătit zborul și cazarea la hotel.

Acum aștept cu nerăbdare noi proiecte pe Facebook.

Mai multe informații despre mine pot fi găsite pe Linkedin (postarea pe Facebook va fi disponibilă la începutul lunii martie).

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Sunt cel mai mult mândră de proiectul la care am lucrat la Kindle Education. La acea vreme, studioul avea nevoie să dezvolte cursuri online pentru studenții la Economie și Biologie. Din păcate, nu am avut suficiente resurse și proiectul nu a avut suport de proiectare. Mi s-a părut o oportunitate grozavă de a mă prezenta în timp ce lucrez la un produs uimitor cu valoare socială ridicată, așa că mi-am asumat acest proiect pe lângă jobul meu principal.

Sunt mândră de acest proiect datorită modului în care i-a ajutat pe studenți să se pregătească pentru examene. În plus, fără suport de design, acest produs s-ar putea să nu fi fost lansat, așa că am fost foarte mândră de lansarea lui. După lansare, dimineața, deschideam feedbackurile și mă uitam la recenziile utilizatorilor. Chiar m-a inspirat să lucrez. https://dariakrut.com/amazon-study-quiz-ux-design

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Alegerea unei profesii este destul de dificilă. Alegerea este mare și se pare că dacă greșești, atunci nu se poate face nimic în privința ei, va trebui să mergi în continuare pe calea aleasă, s-au investit bani în pregătire, în așteptările rudelor. Nu e clar dacă este altceva mai bun, deoarece nu vei ști niciodată până când nu încerci.

STEP IT Academy ajută în acest sens, oferind o oportunitate de a încerca ceva nou, de a obține cunoștințele necesare și, în același timp, formarea poate fi combinată cu o altă educație sau loc de muncă. La mine a fost exact așa, am studiat la Universitatea de Drept și în plus am studiat la STEP. Când am absolvit, am lucrat și ca avocat și designer în același timp.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Îi sfătuiesc pe elevi să înceapă să exerseze imediat. Nu este nevoie să așteptați sfârșitul cursului pentru a prelua primele comenzi. Tocmai ați trecut prin crearea de design web? Grozav! Obțineți comanda imediat. În plus, dacă apare o întrebare pe măsură ce comanda este finalizată, cine mai bine să întrebe decât profesorul?

Practica este foarte importantă. Aceasta este o oportunitate de a construi un portofoliu, de a consolida cunoștințele și de ce să nu câștigi bani în același timp? Internetul este plin de comenzi și platforme precum Upwork oferă o oportunitate excelentă pentru lucrul la distanță care poate fi ușor combinat cu formarea.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate