STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Vladimir Lunov

EDETEK: Team Lead

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

În prezent activez în calitate de șef de echipă Senior Software Engineer, Team Lead в EDETEK

Este o companie americană de produse care elaborează soluții pentru clinici, companii farmaceutice și producători de dispozitive medicale.

Ce sarcini îndepliniți?

Sarcina mea principală este de a gestiona dezvoltarea unuia dintre produsele companiei. Procesul include atât munca unui lider de echipă, cât și munca la arhitectura bazei de date de produse și interacțiunea cu alte componente ale sistemului.

La ce proiecte ai participat?

Au fost multe proiecte în ultimii 10 ani. Din păcate, majoritatea sunt sub NDA. Dintre cele deschise, se poate distinge Oracle Field Service Cloud (OFSC).

OFSC este lider în industria de management al serviciilor de teren din SUA. Fiecare al treilea tehnician Shatov folosește software-ul nostru: fie că este o companie de curierat, un furnizor TV/Internet sau un serviciu de imprimantă. Toată lumea are OFSC pe telefoanele mobile și tablete. Un produs de acest nivel este un loc de muncă pentru câteva sute de profesioniști.

Contribuția mea la OFSC este munca unui dev lead (lead programator) pe unul dintre serviciile interne responsabile cu menținerea informațiilor geografice, a formelor obiectelor de pe hărți etc., precum și a diferitelor caracteristici de afaceri legate de informațiile OFSC GEO: https :/ /www.oracle.com/applications/customer-experience/service/field-service-management/

Linkedin-ul meu: https://www.linkedin.com/in/volodymyr-lunov-38904168/

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Am început să învăț programarea citind cartea „C++ în 21 de zile” și mi-am dat seama că teoria într-o singură limbă nu este suficientă, este nevoie de practică. La Academie, am putut să-mi structurez cunoștințele de C++, am învățat aici zeci de tehnologii și am putut aplica imediat cunoștințele dobândite pe proiecte. Am făcut multe sarcini practice. Academia are profesori competenți care m-au ajutat și mi-au sugerat soluții în cazul în care ceva nu a funcționat din prima dată, fapt pentru care le sunt foarte recunoscător.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Vă pot sfătui să vă iubiți meseria și să învățați mereu ceva nou. Nu este suficient să te bazezi pe profesor, 90% din muncă va trebui făcută de sine stătător. Numai așa se poate realiza ceva.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate