STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Vladislav Korenkov

Chama The App, Amsterdam: Senior Front End Developer, Scrum Master

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?
Senior Front End Developer, Scrum Master în Chama The App, Amsterdam

Ce sarcini îndepliniți?
Compania este un Startup olandez care dezvoltă o platformă online pentru vânzarea de gaze către consumatori.
Particip la dezvoltarea unei aplicații Web de management și control vânzări, dezvoltarea soluțiilor arhitecturale pentru diverse aplicații Web ale companiei, mentor la alți dezvoltatori front-end, sunt și Team scrum master - urmăresc procesul de dezvoltare în echipă.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?
Studiile mi-au determinat alegerea profesiei. Pe parcursul studiilor mi-am dat seama că vreau să devin programator.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?
Programarea nu este doar o profesie, este un stil și un mod de viață. Formarea necesită o mult timp în autoinstruire și practică. Studiile nu ar trebui să fie limitate doar de participarea la cursuri, ci  ar trebui să includă cercetarea și practica de sine stătător.
Nu uitați de aspectul social, pentru că acum proiectele nu sunt create de unul singur, ci în echipă. Așa că abilitățile de comunicare și interacțiune într-o echipă înseamnă mult. Nu ignorați competența de comunicare pe parcursul dezvoltării tale profesionale.
Este  o activitate anevoioasă, dar poate să-ți aducă multă plăcere și bucurii în activitatea ta zi de zi, care este destul de valoroasă și nu se găsește în nici-o profesie.

La ce proiecte ai participat?
Pe parcursul carierei mele, am participat la multe proiecte, lucrând la AB Soft, Luxoft în Ucraina, precum și în străinătate în companii IT olandeze. Vezi povestea mea aici: https://www.linkedin.com/in/vladyslav-korenkov-7577a046/

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?
Am avut două astfel de proiecte și ambele în timpul muncii mele în compania AB Soft din Odessa: Ringcentral Softphone și Ringcentral Glip.
Acestea au fost proiecte de scriere a aplicațiilor pentru comunicarea de afaceri cu accent pe telefonie.
Proiectele au fost complexe, bogate în logica de afaceri, cu o interfață de utilizator bogată, cu soluții de nivel scăzut, de la codecuri audio la suporturi pentru diverse dispozitive.
Ringcentral Glip se remarcă prin faptul că am implementat o telefonie cu drepturi depline, cu o mulțime de funcții corporative în aplicația web scrisă în JavaScript.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate