STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

Deschiderea filialei noi în orașul Bălți

STEP IT Academy

Filiale

09.12.2022

188 vederi

STEP IT Academy Moldova este cea mai mare instituție internațională de învățământ de formare  în domeniul IT din Republica Moldova. Este una din cele peste 100 de filiale, amplasate în 21 de țări, așa ca: Ucraina, SUA, Brazilia, Elveția, Cehia, Polonia, România, etc.

În Moldova, STEP IT Academy, activează din anul 2015 și este prima Academie internațională, care oferă studii IT profesionale pentru adulți de la 15 ani și pentru copii de 7-14 ani.

La etapa actuală, instituția dispune de 4 filiale în orașul Chișinău, în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru și Ciocana și una în orașul Comrat.

În prezent, în cadrul STEP IT Academy Moldova, studiază peste 1500 de copii și adulți.

Studiile din cadrul STEP IT Academy sunt create pentru a vă transforma interesele într-o profesie a viitorului, iar pentru copilul dumneavoastră, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile logice, creative și posibilitatea de a-și alege viitoarea profesie de la o vîrstă fragedă!

Programul evenimentului de deschidere va include:

 • Pentru copii:
  • Lecție deschisă gratuită "Crearea și animarea unui personaj”, în limba rusă la orele 15:30,
   pentru a participa la eveniment accesați link-ul:   Vreau să mă înscriu
  • Lecție deschisă gratuită "Crearea unui joc", în limba română la orele 15:30,
   pentru a participa la eveniment accesați link-ul:   Vreau să mă înscriu
  • Mini-prezentarea gadget-urilor: ochelari VR, roboți, imprimantă 3D
 • Pentru adulți:
  • Prezentarea programelor de studii pentru copii și adulți
  • Beneficiile studiilor în IT pentru viitoarea profesie 
  • Abilitățile pe care le vor obține copiii după absolvirea studiilor
  • Exemple de lucrări ale studenților din cadrul academiei
  • Consultații individuale
  • Posibilitatea de a încheia contractul pentru studii la preț special

 

Studiile IT sunt  cea mai bună investiție în viitor!

Vă invităm pe 10 Noiembrie, la orele 14:00, deschidem ușile pentru toți!

Orașul Bălți,  str. Alexandru cel Bun, 1A
Telefon de contact: 0231 85 841DESPRE AUTOR:

STEP IT Academy

Filiala Bălți

Filiale

Deschiderea filialei noi în orașul Bălți

Invităm toți copiii de 9-14 ani și părinții acestora la evenimentul de deschidere a noii filiale STEP IT Academy în orașul Bălți. Pe 10 Noiembrie, la orele 14:00, pe str. Alexandru Cel Bun, 1A, etajul 4!

STEP IT Academy Moldova este cea mai mare instituție internațională de învățământ de formare  în domeniul IT din Republica Moldova. Este una din cele peste 100 de filiale, amplasate în 21 de țări, așa ca: Ucraina, SUA, Brazilia, Elveția, Cehia, Polonia, România, etc. În Moldova, STEP IT Academy, activează din anul 2015 și este prima Academie internațională, care oferă studii IT profesionale pentru adulți de la 15 ani și pentru copii de 7-14 ani. La etapa actuală, instituția dispune de 4 filiale în orașul Chișinău, în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru și Ciocana și una în orașul Comrat. În prezent, în cadrul STEP IT Academy Moldova, studiază peste 1500 de copii și adulți. Studiile din cadrul STEP IT Academy sunt create pentru a vă transforma interesele într-o profesie a viitorului, iar pentru copilul dumneavoastră, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile logice, c

ШАГ логотип