STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

STEP IT Academy Moldova - Centru Autorizat de Testare Certiport

STEP IT Academy

14.11.2023

81 Vedere

STEP IT Academy Moldova - Centru Autorizat de Testare Certiport, din anul 2018. Aici, oferim o gamă completă de servicii pentru certificare, având în vedere că înțelegem importanța obținerii certificărilor cu o valoare recunoscută la nivel global, profesionale pentru avansarea carierei sau a educației în domenii precum IT, designul grafic, design interior și multe altele.

În cadrul academiei vă putem oferi mai multe servicii.

  1. Acces la platforma GMetrix, care vă permite să vă exersați și să susțineți testele practice într-un mediu similar cu cel al examenului final. Aceasta vă ajută să vă familiarizați cu formatul examenelor și să vă creșteți încrederea în cunoștințele și aptitudinile dumneavoastră în momentul susținerii examenului final.
  2. Certificarea internațională Certiport. La noi puteți trece orice examen necesar pentru a obține certificarea.
  3. Pregătirea și certificarea Certiport. Dacă doriți să vă pregătiți corespunzător pentru examenul de certificare Certiport și a obține certificarea necesară. Cu ani de experiență în pregătirea candidaților pentru examenele Certiport, avem cunoștințele și resursele necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de certificare cu succes.

 

 

 

Certiport este o platformă care oferă o gamă largă de examene de certificare în diferite domenii legate de tehnologie și produse software, printre care se numără:

 

  1. Information Technology Specialist: Certificarea cunoștințelor într-o gamă largă de subiecte IT, inclusiv dezvoltarea de software, administrarea bazelor de date, rețele și securitate cibernetică, inteligența artificială, limbaje de programare (Java, JavaScript, Python, HTML&CSS, HTML5).
  2. Microsoft Office: Certificare pentru aplicațiile Microsoft Office precum Word, Excel, PowerPoint și altele.
  3. Adobe Creative Cloud: Certificare pentru aplicațiile Adobe Creative Cloud, cum ar fi Photoshop, Illustrator și InDesign. 
  4. Autodesk: Examen pentru Autodesk Certified User (ACU) care demonstrează competența în software-urile Autodesk, cum ar fi AutoCAD, 3ds Max, Maya, adesea utilizate în domenii precum arhitectură și inginerie.
  5. Apple: Dezvoltarea aplicațiilor prin limbajul de programare Swift
  6. Unity: Certificare de programator, dezvoltator VR, artist digital
  7. Alte Certificări: Cisco, Meta, Project Management, competențe de comunicare pentru afaceri, antreprenoriat și întreprinderi mici

 

Aceste certificări sunt valoroase pentru studenți și profesioniști. Ele pot îmbunătăți CV-ul, demonstra cunoștințele și competențele în utilizarea anumitor programe sau tehnologii, care vă pot crește competitivitatea pe piața muncii.
Certiport furnizează, de asemenea, examene de practică și materiale de studiu pentru a ajuta persoanele să se pregătească pentru examenele lor de certificare.

 

 

 

Din 2024, schimbări semnificative vin la proba de Informatică a examenului de bacalaureat. Candidații au acum oportunitatea de a obține nota maximă, "10" (zece), fără a susține examenul. Această oportunitate este valabilă doar pentru acei candidați care dețin trei certificate profesionale internaționale, recunoscându-și competențele în domeniile Informaticii: limbaj de programare, structura calculatorului, rețele, și baze de date.

Metodologia și lista examenelor cu recunoaștere internațională care sunt luate în considerație pentru acordarea notei „10” (zece), la proba de examen la Informatică sunt aprobate prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării nr.1326/2023.

Această decizie a fost luată datorită creșterii semnificative a interesului pentru domeniul Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor, și ca un mod de a susține elevii cu aptitudini remarcabile în domeniul Informaticii. Lista examenelor internaționale a fost selectată, asigurându-se că acestea sunt recunoscute oficial de companiile internaționale și pot fi verificate de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare.

Până acum, nota "10" (zece) era acordată exclusiv elevilor care câștigau olimpiade naționale și/sau internaționale în disciplinele lor de studiu sau care aveau competențe lingvistice, certificate la nivel internațional.


Toată lista examenelor pentru certificarea internațională, la promovarea cărora poate fi acordată nota „10” (zece), la proba de examen la informatică din cadrul examenului național de bacalaureat.

 

 

 

Deci, dacă sunteți în căutarea de a obține o certificare Certiport pentru a vă avansa în cariera sau educația dumneavoastră, vă așteptăm la STEP IT Academy Moldova!



DESPRE AUTOR:

STEP IT Academy

asa

Filiale

Deschiderea filialei noi în orașul Bălți

Invităm toți copiii de 9-14 ani și părinții acestora la evenimentul de deschidere a noii filiale STEP IT Academy în orașul Bălți. Pe 10 Noiembrie, la orele 14:00, pe str. Alexandru Cel Bun, 1A, etajul 4!

STEP IT Academy Moldova este cea mai mare instituție internațională de învățământ de formare  în domeniul IT din Republica Moldova. Este una din cele peste 100 de filiale, amplasate în 21 de țări, așa ca: Ucraina, SUA, Brazilia, Elveția, Cehia, Polonia, România, etc. În Moldova, STEP IT Academy, activează din anul 2015 și este prima Academie internațională, care oferă studii IT profesionale pentru adulți de la 15 ani și pentru copii de 7-14 ani. La etapa actuală, instituția dispune de 4 filiale în orașul Chișinău, în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru și Ciocana și una în orașul Comrat. În prezent, în cadrul STEP IT Academy Moldova, studiază peste 1500 de copii și adulți. Studiile din cadrul STEP IT Academy sunt create pentru a vă transforma interesele într-o profesie a viitorului, iar pentru copilul dumneavoastră, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile logice, c

ШАГ логотип