STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Recenzii despre Academia STEP IT

Alegeți direcția:

FAQ

Ce document/certificat voi primi după absolvirea Academiei?

La absolvire, studenții primesc o diplomă internațională de la Academia de Informatică IT STEP.

Dacă nu există computer acasă, pot studia la Academie?

Da, puteți studia la Academia de Calculatoare, sălile noastre de clasă sunt disponibile în timpul orelor de program.

Ce acte trebuie sa ai pentru admitere?

Pentru a încheia un contract, doamnele vor avea nevoie de un pașaport de client peste 18 ani, plata în funcție de forma de instruire și de graficul de plată selectat.

Este posibil să studiezi online?

Dacă ești interesat de învățământul la distanță, Computer Academy a lansat o filială Cloud unde poți studia online.

Cine poate studia, există restricții de vârstă sau de cunoștințe?

Orice persoană cu vârsta peste 15 ani poate studia la cursuri de specialitate, indiferent de studiile de bază. Nu sunt necesare examene sau teste pentru admitere.

Cum este un semi-spital diferit de un spital?

Într-o formă de antrenament semi-staționară, cursurile se țin o dată pe săptămână pentru 3 cupluri într-o zi liberă (sâmbătă sau duminică).
Semi-staționar vă permite să combinați primirea unei educații IT cu o universitate sau un serviciu. În fiecare săptămână primești o consultație de la profesori și o lecție de auto-studiu, care include teorie, exemple de rezolvare a problemelor, instrucțiuni, teme, videoclipuri interactive și alte materiale. Spitalul este potrivit pentru cei care sunt obișnuiți să dobândească cunoștințe și experiență cât mai mult posibil, scufundându-se într-o zonă nouă, înconjurați de oameni cu gânduri asemănătoare.
Cursuri de 3 ore / 3 ori pe săptămână în zilele lucrătoare cu profesori cu experiență.