STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Anton Purin

Technical Lead в Twilio Inc.: Software Engineer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Technical Lead в Twilio Inc

Ce sarcini îndepliniți?

Dezvoltăm un API pentru comunicații: https://www.twilio.com/conversations, https://www.twilio.com/sync și https://www.twilio.com/chat

Suntem folosiți de Uber, Lyft, Airbnb, Twitter, Twitch, Ebay și multe altele.

Îmbin atribuțiile unui Lead tehnic și a unui Lead Team: alegerea tehnologiilor, organizarea muncii în echipă, dezvoltarea arhitecturii noilor servicii, susținerea și dezvoltarea celor existente și colaborarea cu alte echipe.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Fără îndoială foarte important. Întotdeauna mi-a plăcut programarea, dar STEP mi-a permis să văd imaginea de ansamblu și mi-a oferit un set de abilități necesare în toate domeniile majore. Îmi amintesc exact cum, după ce am rezolvat o problemă deosebit de neplăcută, mi-am dat seama că mai devreme sau mai târziu mă pot descurca cu orice. Am avut un profesor principal minunat, Dmitry Barabash, cu care sunt încă prieten.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Ați ales domeniul IT. Veți putea câștiga bani buni, veți găsi cu ușurință un loc, veți avea grijă de rude, veți lucra de acasă când vă este prea lene să mergeți undeva și să locuiți în orice țară la alegere dacă sunteți atrași de călătorie. Un avantaj - este o meserie foarte creativă, lasă-te puțin plictisit și imediat vor apărea o mulțime de idei.

Dacă sunteți atrași de vreo tehnologie anumită (pentru mine a fost NET pentru o lungă perioadă de timp), atunci încercați să găsiți un loc de muncă potrivit, chiar și cu cea mai mică cheltuială a altor interese. Mai devreme sau mai târziu vei deveni un angajat valoros, de ce să nu lucrezi cu ceea ce te face fericit?

La ce proiecte ai participat?

Am lucrat pentru Skype la un proiect de înregistrare a apelurilor: https://blogs.skype.com/news/2018/09/04/introducing-skype-call-recording-now-you-can-capture-save-and-share-special -momente/

Am dezvoltat Platforme pentru: https://www.twilio.com/conversations , https://www.twilio.com/sync și https://www.twilio.com/chat

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Au fost multe proiecte diferite, dar mai ales sunt mândru de cel mai longeviv. Fiind doar un tester de automatizare în Comodo Internet Security, am realizat un set de utilități și un sniffer special de rețea cu o interfață pentru a ajuta testerii. Era exact acum 10 ani (în 2010). Locuiesc în alta țară, lucrez pentru o alta companie, dar știu că acele utilități sunt în continuare suportate și folosite.