STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Igor Onkin

Frag Lab Studio, Kiev : 3D Artist

Absolventul cursului:

Design grafic

În ce organizație activați?

3D Artist в Wargaming.net - o mare companie internațională de dezvoltare a jocurilor.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

Am ocazia să fiu liber și să fac ceea ce îmi place. Și totul pentru că într-o zi am îndrăznit să merg la STEP IT Academy. Un profesor de la STEP este mai degrabă un mentor, un prieten și o persoană cu care este interesant să vorbești în afara orelor de curs. Academia STEP mi-a arătat calea pe care o urmez până astăzi.