STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Dmitriy Starodub

„K-3 Soft”: Back-end PHP Developer

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Activez în calitate Back-end PHP Developer în „K-3 Soft”, care este angajat într-un ciclu complet de dezvoltare Web și de aplicații pentru diverse industrii.

Ce sarcini îndepliniți?

Proiectez și dezvolt back-end-ul de site-uri web și aplicații mobile. Printre acestea se numără sisteme CRM, Telegram-Bots, precum și multe site-uri din diverse domenii.

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

STEP IT Academy a fost punctul de plecare și o realizare clară că mă îndreptam în direcția corectă. Datorită Academiei, am acumulat cunoștințe bune în programare și elementele de bază ale designului programelor, ceea ce mi-a permis să-mi aleg propria tehnologie de dezvoltare în viitor. Am fost foarte norocos cu profesorul (Șeful Departamentului de Programare - Dmitry Barabash) - el explică în acest fel că chiar și soția mea, de profesie HR, din întâmplare, „pentru companie”, ajungând cu mine la prelegerea deschisă a lui Dmitry , a înteles ce este SOLID și de ce este nevoie de el.

La ce proiecte ai participat?

Aproape toate proiectele mele sunt sub NDA (non-disclosure agreement), așa că pot spune doar că fiecare dintre ele este interesant în felul lui, fiecare mă dezvoltă și nu mă lasă să mă plictisesc.

https://www.linkedin.com/in/dmitriy-starodub-152916141/

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Au fost multe proiecte interesante, dar unul dintre cele mai incitante a fost cel, ai cărui clienți au fost primii oameni ai statului.

Ce sfaturi le puteți da studenților care în prezent studiază la STEP IT Academy?

Alegeți tehnologia pe care o simțiți cu sufletul și nu în funcție de prețul pieței.

Dacă îți place sincer ceea ce faci, atunci profesionalismul nu va întârzia să apară și, odată cu el, prețul de piață foarte „plăcut”

Și da, învață engleză. Nu, nici măcar asta. Așa: ÎNVĂȚĂ ENGLEZA! Și OOP!