STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Serghei Zorya

Right Business: Conducătorul companiei Right Business

Absolventul cursului:

Elaborare Software

În ce organizație activați?

Sunt conducătorul companiei Right Business, care este o echipă creativă, ce reunește marketeri digitali, designeri grafici, fotografi, specialiști SMM și SEO, dezvoltatori front-end și back-end. Oferim clienților un ciclu complet de servicii Web.

Ce specialitate ai studiat la STEP? În ce an ai absolvit academia?

Am absolvit Academiei în 2008 cu o diplomă în Dezvoltare software. În plus, am studiat anterior la Academie Junior. Vreau să-i mulțumesc enorm lui Alexander Kobelchak, care a fost profesorul meu și un om cu literă mare, a jucat un rol crucial, m-a oprit când am renunțat și mi-a spus: „Seryozha, vei fi programator, vei reuși".

Ce rol a jucat în viața ta STEP IT Academy?

STEP IT Academy a jucat un rol foarte important în modelarea orizontului meu, a abilităților profesionale, a dezvoltării ca specialist IT.

Unul dintre cele mai importante puncte pe care le-a dat Academia a fost înțelegerea imaginii complete a dezvoltării proiectului. Fiecare elev poate crea ceva nou, poate prezenta un produs și poate obține feedback.

În prezent am o viziune largă: ca fost șef al departamentului de programare al filialei Dnipro, ca persoană care a lucrat ca programator și ca angajator existent. Această viziune indică faptul că Academia se îndreaptă în direcția corectă: instruirea este organizată corespunzător, recrutarea și formarea personalului se face corect.

Care este cel mai provocator și de succes proiect de care ești mândru?

Unul dintre cele mai importante proiecte din viață a devenit  primul meu proiect de succes - DigitalMirrow. Era o cabină de probă virtuală, dar la acel moment era un produs în care nimeni nu credea. Deoarece acest produs a fost înregistrat în Statele Unite, una din cele mai mari rețele de magazine de îmbrăcăminte a devenit primul său client, care a achiziționat ulterior un pachet complet de drepturi asupra acestui produs. Vreau să menționez că nu orice proiect „este de succes”, dar cu muncă asiduă totul este posibil.